Aanvraag reparatie

Waarom PCR

  • Persoonlijke, klantgerichte en snelle service
  • Altijd bereikbaar telefonisch of online
  • Veilig winkelen met iDeal
  • Vaste klanten kopen op rekening
  • Ook op zaterdag telefonisch bereikbaar
  • All-in-one printerspecialist
  • Ook voor onderhoud en reparatie

Over PCR Nederland

Uw printerspecialist en meer

Printer & Computer Repair Nederland, kortweg PCR Nederland is in 2000 ontstaan uit een dienstverlenend bedrijf met jarenlange ervaring in de reiswereld op het gebied van repareren van ticketprinters en reserveringssystemen.

Totaalpakket voor elke kantooromgeving

Tegenwoordig biedt PCR Nederland een totaalpakket voor elke kantooromgeving en levert alle soorten kantoormachines en multifunctionals, inclusief reparatieservices. Naar Onderhoud en Reparaties.

Kort signalement van PCR Nederland

Onze werkwijze is direct en professioneel. Elke klant die koopt in onze webshop profiteer van onze grote kennis en ruime ervaring op het gebied van kantoor- en computersupplies.

Elke item uit ons omvangrijke assortiment kan snel worden geleverd. Bestellen kan via internet, maar als u dat wenst komen wij graag bij u onze offerte toelichten. PCR Nederland levert maatwerk voor kantooroplossingen. Door onze persoonlijke benadering heeft u altijd een direct aanspreekpunt.

Kolossaal assortiment kantoorsupplies en -machines

De begrippen kwaliteit en innovatie staan centraal bij PCR Nederland. Ons assortiment omvat meer dan 15.000 artikelen op het gebied van kantoor- en computersupplies en kantoormachines. PCR nederland neemt u de 'kantoorzorg' uit handen en zorgt voor en optimaal functionerende kantooromgeving.

Voor kantoorinrichting - kantoorartikelen - printersupplies: Ga naar onze webshop