Aanvraag reparatie

Waarom PCR

  • Persoonlijke, klantgerichte en snelle service
  • Altijd bereikbaar telefonisch of online
  • Veilig winkelen met iDeal
  • Vaste klanten kopen op rekening
  • Ook op zaterdag telefonisch bereikbaar
  • All-in-one printerspecialist
  • Ook voor onderhoud en reparatie

Kyocera A4 MFP

 

De complete lijn van zes modellen wordt vervangen om te voldoen aan de strengere milieueisen op het gebied van stroomverbruik en emissie. Bovendien is er extra functionaliteit toegevoegd als voorbereiding op digitalisering van documenten. Deze modellen zijn geschikt voor grote werkgroepen met een gemiddeld maandelijks afdrukvolume van tussen de 2.500 tot 20.000 pagina’s.

Kostenefficiënte modellen
De lijn start met twee kostenefficiënte modellen de ECOSYS M3145dn en M3645dn. De eerste is zonder fax en de tweede is inclusief fax. Het design is vernieuwd en in vergelijking met de voorganger is de afdruksnelheid verhoogd naar 45 pagina’s per minuut. Verder is de scansnelheid verhoogd, komt de eerste afdruk er binnen 6 seconden uit en is het standaard geheugen vergroot naar 1 GB, terwijl het stroomverbruik is gereduceerd.

Extra bedieningsgemak en HyPas
De ECOSYS M3145idn en M3645idn zijn qua functionaliteit zeer vergelijkbaar met de eerdergenoemde modellen. Deze modellen zijn echter voorzien van een 7 inch kleuren touchscreen voor meer bedieningsgemak en ondersteunen zij HyPAS. Met de optionele Scan Extension Kit kunnen PDF-bestanden direct doorzoekbaar worden gemaakt en is het mogelijk om naar MS Office bestandsformaat te scannen.

Razendsnel digitaliseren
De topmodellen ECOSYS M3655idn en M3660idn hebben een afdruksnelheid van respectievelijk 55 en 60 pagina’s per minuut. De 100 vel documenttoevoer is een zogenaamde dual-scan toevoer, waarmee documenten in één doorvoer aan beide zijden wordt gescand. Digitaliseren met 100 images per minuut wordt zo kinderspel. Verder is de toevoer voorzien van een ultrasone multi-invoerdetectie, waardoor een dubbele invoer direct wordt herkend.