Aanvraag reparatie

Waarom PCR

  • Persoonlijke, klantgerichte en snelle service
  • Altijd bereikbaar telefonisch of online
  • Veilig winkelen met iDeal
  • Vaste klanten kopen op rekening
  • Ook op zaterdag telefonisch bereikbaar
  • All-in-one printerspecialist
  • Ook voor onderhoud en reparatie

PCR Nederland is uw adres voor vakkundige reparatie

Reparatie van notebooks en laptops

PCR Nederland is uw adres voor vakkundige reparatie van notebooks en laptops. Wij stellen de diagnose en geven uw deskundig en kosten besparend advies over de uit te voeren reparatie. Zo is een reparatie op componentenniveau meestal goedkoper dan het vervangen van een systeemboard. Daarbij geven wij op al onze reparaties 6 maandan garantie.

Deze reparaties kan PCR Nederland voor u uitvoeren:

  • Vervangen van moederbord of LCD-scherm.
  • Leveren en vervangen van accu's en andere losse componenten zoals scharnieren en covers.
  • Reparatie op componenten niveau.

Belangrijk advies: doe computerreparatie nooit zelf

reparatie laptop

Omdat een laptop of notebook vaak vervoerd wordt, is het risico van storingen of schade altijd aanwezig. Zo worden deze computers bijvoorbeeld meegenomen op vakantie en juist dan zit een ongeluk in een klein hoekje. Ook zakenmensen die hun 'kantoor' altijd meenemen weten uit ervaring hoe kwetsbaar draagbare computers zijn. Ons advies: probeer niet zelf een reparatie te doen aan bijvoorbeeld een moederbord. Dat vraagt specialistische kennis en de juiste gereedschappen. Sommige weerstanden en condensatoren in een laptop moederbord zijn nauwelijks met het blote oog waar te nemen. Met honderden componenten op een enkel moederbord is het zeer ingewikkeld om uit te zoeken waar de fout ligt. De professionele technici van PCR Nederland kunnen een nauwkeurige diagnose stellen en de reparatie van het laptop moederbord met succes uitvoeren.

Reparaties van alle merken

Onze technici kunnen door hun ervaring snel identificeren welke onderdelen defect zijn op het moederbord van uw laptop. Dat kan een defecte condensator zijn, een ontregelde spanningsregelaarchip, een slechte BGA-chip, niet goed functionerende geïntegreerde schakelingen, losse connectoren, kapotte transistors, niet goed werkende zenordioden, defecte weerstanden, enz. Wij sporen de storing op en vervangen defecte onderdelen. Zo functioneert uw laptop weer als nieuw. PCR Nederland repareert laptops van IBM, Sony, Acer, Compaq, Toshiba, Asus, HP, Fujitsu, Lenovo, en anderen.

Altijd prijsopgave voorafnotebook reparatie

Onze laptop moederbord reparatieservice garandeert de beste kwaliteit reparatie tegen schappelijke tarieven. Onder voorbehoud van beschikbaarheid van onderdelen, kunnen wij een probleem met het moederbord van een laptop effectief en efficiënt binnen 14 werkdagen oplossen. Test ons, wij zullen u laten zien dat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel staat.

U krijgt van PCR Nederland altijd een prijsopgave voordat een reparatie wordt uitgevoerd. Is een reparatie niet meer mogelijk of te kostbaar bij bijvoorbeeld schade door een kortsluiting, dan brengen wij slechts de diagnosekosten in rekening. U betaalt dan niet meer dan 35 euro.

Bel 0252-681 022 of meld de reparatie direct aan.