Reparatie

Geachte relatie,

Als onze klant en zakelijke relatie vertrouwt u op ons voor dagelijkse (service)ondersteuning. Deze week zijn er extra maatregelen afgekondigd die de verdere verspreiding van COVID-19 (coronavirus) moeten inperken. Wij leven mee met iedereen die geraakt wordt door deze situatie.

Ik wil graag persoonlijk uitleggen welke stappen wij, in ieder geval t/m 31 maart, hebben genomen.

Als werkgever willen en moeten wij ervoor zorgen dat onze werknemers veilig kunnen werken. Wij hebben al onze medewerkers, in lijn met de instructies van het RIVM, geïnformeerd over de voorzorgsmaatregelen die zij moeten nemen. (Service)medewerkers met verkoudheidsklachten en/of koorts zijn verzocht thuis te blijven.

Service- en onderhoudsafspraken
U bent erg belangrijk voor ons en klanttevredenheid is één van onze kernwaardes. Daarom garanderen wij onze telefonische bereikbaarheid en blijven wij serviceafspraken inplannen, maar wel onder bepaalde voorwaarden. Wanneer u een storing bij ons aanmeldt zullen wij u bijvoorbeeld vragen naar de situatie op locatie zodat wij een risicoanalyse met betrekking tot onze service engineer kunnen maken. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Bij twijfel over het risico van besmetting zullen wij er alles aan doen om een andere oplossing te vinden. Mogelijk door telefonische ondersteuning

Zakelijke afspraken
Voor wat betreft zakelijke afspraken hebben wij onze medewerkers gevraagd om vooraf te overleggen met hun gesprekspartner of het verstandig is om de afspraak door te laten gaan.

Met dit in gedachten, ben ik ervan overtuigd dat we ook deze uitdaging zullen overwinnen. Wij blijven de landelijke ontwikkelingen nauwkeurig volgen en zullen u tijdig informeren wanneer wij aanvullende maatregelen (moeten) nemen. U kunt erop rekenen dat ik en onze medewerkers er alles aan doen om u zo goed mogelijk te ondersteunen in de komende tijd.

PCR Nederland: professioneel repareren tegen scherpe tarieven

PCR Nederland is uw specialist voor reparaties aan kantoorapparatuur. Wij repareren laserprinters, matrixprinters. lijnprinters, labelprinters, designjet printers,multifunctionals.

Wij repareren apparatuur van Canon; Kyocera Xerox; Lexmark; HP; Brother; OKi; Samsung; Zebra e.a.

 

PCR Nederland is duidelijk over reparatiekosten:

  • U krijgt een offerte vóórdat wij op uw locatie langskomen
  • Wij hanteren vaste prijzen zonder bijkomende kosten
  • U krijgt een helder advies
  • Onze tarieven zijn overzichtelijk en transparant
  • Bij aanmelding vóór 10.00 uur zijn wij dezelfde dag op uw locatie
 
Openingstijden reparatieshop in Hoofddorp en Rotterdam
Maandag t/m vrijdag: 9:00 – 17:00 uur
 
Reparaties gaan op afspraak Bel tel:06-22079321voor de planning van de gewenste reparatie

 

Bel mij terug

Wil je meer informatie over onze diensten of onze producten? Laat hieronder uw informatie achter en we bellen u terug.